Wolters Kluwer

Grup Wolters Kluwer

Wolters Kluwer és l’empresa mundial líder en edició, informació, coneixement, formació i programari. Presta serveis i subministra solucions integrals a professionals en els sectors jurídic i parajurídic, assessoria, fiscal, financer, comptable, recursos humans, salut i sector públic.

Amb les solucions de Wolters Kluwer, tan simples como un llibre o una revista o tan complexes com una base de dades de coneixement, un programari de gestió fiscal o una biblioteca digital multidispositiu en núvol, els professionals poden prendre decisions encertades amb total seguretat i confiança.

Aportem valor com a resultat de combinar informació idònia i enriquida, àmplia experiència i coneixement, els millors experts, tecnologia d’última generació i un servei professional que ofereix als nostres clients solucions que milloren la qualitat i l’eficàcia de la seva feina quotidiana.

Cada dia confien en nosaltres més de 240.000 despatxos i firmes d’assessoria fiscal, financera, laboral i comptable, més de 250.000 professionals jurídics, 13 milions de professionals de la salut, el 90 % dels bancs als Estats Units i les 40 principals entitats financeres internacionals. Alguns dels nostres segells, com ara Lamy, Kluwer Law International, Lippincott William Wilkins, Ovid, Tymetrix, Leggi d’Italia o Annotext, són referència immediata de qualitat.

Wolters Kluwer compta amb més de 175 anys d’experiència i està present en pràcticament tots els continents. La nostra xifra de negoci procedeix en un 7 % de mercats emergents d’alt creixement, en un 39 % d’Europa i en un 54 % d’Amèrica del Nord.

Ingresos
€ 4.208 millones (2015)

Empleados
Más de 19.000 a nivel mundial

Mercados
Legal, Negocios, Fiscal, Contable, Finanzas, Auditoría, Medio ambiente y prevención, Compliance y salud.

Divisiones
4 Divisiones: Legal & Regulatory; Tax & Acounting; Health; Governance, Risk & Compliance.

Operaciones
En 40 países de Europa, Norte América, Asia Pacífico y Latinoamérica

Sede Central
Alphen aan den Rijn, Holanda

Presidenta
Nancy Mackinstry, Chairman & CEO Wolters Kluwer

Cotización en Bolsa
Euronext Amsterdam: WLSNC.AS, stock code 39590, ISIN code NL0000395903; incluido en los índices AEX y Euronext 100