Wolters Kluwer

Qui som

El grup Wolters Kluwer opera al mercat portugués i espanyol a través de Wolters Kluwer España, una organització constituïda per més de 800 professionals que té la missió de dissenyar, crear, produir i comercialitzar solucions integrals d’informació, coneixement, formació, edició i programari dirigides als nostres clients en els mercats legal, fiscal, financer, comptable/mercantil, recursos humans, educació, sector públic i salut.

Estem presents a tot el territori de la península Ibèrica i les illes, amb seus a Madrid, Barcelona, València, Bilbao, Sevilla, Valladolid, la Corunya i Lisboa.

El nostre ampli catàleg de productes s’ha dissenyat específicament per a resoldre sense errors totes les necessitats del professional més exigent, millorar la seua productivitat i gestionar la seua feina diària amb total confiança i d’una manera segura, exacta i precisa. Som, per tant, l’única empresa al mercat nacional capaç de satisfer de manera integrada el 100 % dels requeriments dels professionals als quals oferim els nostres servicis, per a la qual cosa comptem amb els millors mitjans tècnics i humans i amb les metodologies i processos més sòlids. Això és possible gràcies als més de 175 anys d’experiència amb milions de professionals de tot el món.

La nostra cartera inclou, entre d’altres, productes editorials impresos, bases de dades d’informació sofisticades, biblioteques digitals multidispositiu, cursos de formació en línia i programari de gestió especialitzat. Els nostres segells i marques, com ara A3 Software, La Ley, CISS, El Consultor de los Ayuntamientos, Wolters Kluwer Formación o Bosch, són garantia de qualitat per als més de 300.000 clients que confien en nosaltres cada dia.

Comptem amb una important xarxa de més de 5.000 experts en els diferents sectors i amb un equip d’innovació i tecnologia format per més de 200 professionals, que inverteix més de 150.000 hores en investigació i desenvolupament cada any. Això ens permet oferir les solucions i els productes més avançats del mercat, dissenyats amb la màxima atenció i actualitzats pels millors experts en cada segment.

Tots els nostres processos estan certificats ISO 9000 i 14001 i tenim l’acreditació d’Empresa Familiarment Responsable (EFR). Així mateix, Wolters Kluwer España va rebre la distinció Greatest Places to Work a Espanya (‘Un dels millors llocs per a treballar’) el 2008 i el 2009.

Prendre la decisió correcta cada dia constitueix el verdader repte d’un professional: jutges, advocats, assessors laborals, metges, directors de centres docents, experts fiscals, especialistes de l’Administració Pública o directors de recursos humans s’enfronten cada dia al risc d’equivocar-se a l’hora de prendre una decisió important. Precisament la nostra missió es proporcionar-los eines, solucions i productes que els permeten desenvolupar la seua feina amb exactitud, confiança i total seguretat.